Tako Coaches

Shpesh, ndihemi sikur duhet të përballemi vetëm me vështirësitë tona. Ne shqetësohemi se njerëzit do të na gjykojnë ose thjesht do të na thonë se çfarë të bëjmë. Kur gjykohemi mbyllemi. Kur na thuhet se çfarë të bëjmë, ne nuk rritemi. Ne kurrë nuk mësojmë t'i besojmë vetes dhe të shohim se sa të aftë jemi në të vërtetë.

Klikoni butonin "Skedulo Tani" për t'u takuar privatisht me një trajner. Do të ridrejtoheni në kalendarin e saj ku mund të planifikoni një ditë dhe orë për t'u takuar dhe paguar për seancën tuaj me PayPal. Ju do të merrni menjëherë një konfirmim të takimit tuaj. Trajneri juaj do t'ju dërgojë me email një lidhje në dhomën e saj personale të takimeve në internet. Në ditën dhe orën e takimit, thjesht klikoni lidhjen dhe do të lidheni me trajnerin tuaj. Seancat janë të kufizuara. Nëse nuk ka data të disponueshme, ju lutemi provoni përsëri më vonë.

Gjatë sesionit tuaj, ju mund të ndani historinë tuaj, betejat dhe shpresat për të ardhmen. Trajneri juaj do të dëgjojë, do të krijojë një hapësirë jo-gjykuese, do të bëjë pyetje që të shkaktojnë mendime dhe do t'ju ndihmojë të bëni një plan për të përmirësuar mënyrën se si ndiheni dhe si t'i arrini qëllimet tuaja. Kur e dini se ku jeni dhe ku dëshironi të jeni - një trajner mund t'ju ndihmojë të arrini atje më shpejt.

Të gjithë trajnerët e Zoe janë kontraktorë të pavarur.


Diana Bakia

Diana është trajnuar për këshillim dhe psikologji nga universitete të njohura në Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara. Ajo ka Master në Psikologji Këshillimi nga MTS në Çikago, dhe Training – Konsulencë nga PBA në Florida. Për më tepër, Diana është licencuar si këshilltare profesionale në Çikago, Illinois. Për disa vite, Diana ka punuar me individë dhe çifte që luftojnë me PTSD, humbjen e pikëllimit, ankthin - depresionin dhe çështjet e mardhënies- lidhjes.

Pasioni i Dianës është të shohë njerëzit të gjejnë shpresë dhe të jetojnë jetë të drejtuara nga qëllimi. Në praktikën e saj, Diana përdor një sërë teknikash të vërtetuara për të nxitur shërimin e atyre që kanë nevojë. Stili i saj i trajnimit fokusohet në fuqizimin e njerëzve për të rritur vetëdijen, për të zhvilluar në mënyrë holistike dhe për të krijuar marrëdhënie të shëndetshme. Diana është e hapur dhe e besueshme, duke u mundësuar klientëve të ndihen të sigurt. Trajnimet e saj si në Amerikë ashtu edhe në Shqipëri kanë marrë reagime pozitive.

Alba Qose

Është një trajnere e themeluar i prindërimit dhe i marrëdhënieve. Ajo ka frymëzuar dhe ndihmuar mijëra nëna prindër me më shumë paqe dhe gëzim.

Ajo përfshin njohuritë e saj për edukimin e fëmijërisë së hershme, neurologjinë ndërpersonale, teorinë e lidhjes dhe modalitetet e bazuara në tru në stërvitjen e saj. Ajo beson se marrëdhëniet formojnë thellësisht atë që jemi.

Ajo është e informuar për traumat dhe ofron një përzierje praktikash reflektuese dhe aplikim praktik në seancat e saj një-për-një.

Klikoni Kalendarin për të planifikuar një seancë private me Albën.

Jen Lee

Is an International Executive and Relationship Coach with two decades of entrepreneurial experience.  She is certified through The Life Coach School, the premier coaching school in America.  She is also certified through the Association of Integrative Psychology and the Association of Christian Counselors.

Jen has developed her own tools and methods for maximizing her client’s results.  She also loves to train and mentor other coaches.

Coaching is only available through Jen in English.

Click the Calendar to schedule a private session with Jen.


FAQ

A ndihmon Trajnimi?

Trajnimi është thellësisht i dobishëm në sytë e kompanive dhe individëve që punësojnë një trajner, me 99% që e shohin atë si shumë të kënaqur dhe 96% deklarojnë se do të përsërisin procesin. – ICF Global Coaching Client Study

Sa është kostoja?

Aktualisht, seancat private janë 50 minuta dhe kushtojnë 22 €.

Cili është ndryshimi midis trajnimit dhe:

Konsultimit?  Konsulentët përmirësojnë situatat; trajnerët përmirësojnë njerëzit. Konsulentët shikojnë problemet e jashtme dhe ofrojnë zgjidhje bazuar në përvojën e tyre. Trajnerët ju shohin si "ekspert" të jetës suaj dhe ju ndihmojnë të nxisni vetëdijen që është çelësi për të arritur potencialin tuaj të plotë.

Terapisë?  Terapia është si të shkosh në spital për një krah të thyer, ndërsa stërvitja është si të shkosh në palestër për të ndërtuar forcën, për të arritur qëllimet dhe për të qëndruar i shëndetshëm. Të dyja janë të fuqishme dhe të dobishme, por ato janë shumë të ndryshme. Terapia përdoret shpesh për trauma, për shembull, dhe është më e përqendruar në të kaluarën, ndërsa stërvitje përdoret për sfidat e përditshme dhe ju ofron mjete të prekshme për t'u zhbllokuar dhe për të ndërmarrë veprime drejt një të ardhmeje që e doni. Trajnimi nuk është një zëvendësim për terapinë.