Paketa e Anëtarësisë

Regjistrimi për Paketën e Anëtarësisë:

Nëntotali TotaliTotali i Pagesës Sot Konfirmoje pagesën prej:

Ju Përfitoni:

  • Sesione Javore Mentorimi
  • Masterklasa Virtuale Interaktive
  • Pyet një Mentor
  • Një Bibliotekë Personale të Zhvillimit Personal

Në seancat tona është ndjerë shumë mirëkuptim dhe dashuri, edhe kur unë nuk jam ndjerë e aftë t’ia jap këto vetes, më kujtohet gjithmonë ajo që është me të vërtetë e rëndësishme. Jam shumë mirënjohëse për kohën që kemi ndarë. Vërtetë që është krijuar një hapësirë e sigurt për mua për të ndarë barrat e mia dhe njëkohësisht të rritem prej tyre. Në të kaluarën e kam pasur të vështirë të punoj me mentorë të tjerë dhe jam shumë e lumtur që kam gjetur një mentore me kaq shumë mirësi sa më bën të ndihem rehat dhe e gatshme të marr hapat që duhet të marr.

– M

Nëse ke nevojë për një person që të ndihmon të reflektosh edhe në 5 minuta bisedë, ja ku e ke zgjidhjen.

– K